Mozgáskotta

    Képzések
 
 


Komplex rövidített továbbképzések:

Helyszíni továbbképzések a módszert bevezetni szándékozó intézmények pedagógusai számára. (Javasolt létszám 1-20 fő)

Időtartam kb. 2x45 perc elmélet és 2x45 perc gyakorlat.

Az elméleti rész megegyezik a tájékoztatók elméleti összefoglalójával, részben a mozgásos fejlesztés általános lehetőségeivel, részben a mozgáskotta specialitásaival foglalkozik. Ezután 3 kiemelt blokkban áttekintjük a gyakorlati munka során alkalmazható játékok, feladatok mintagyakorlatait. A továbbképzés lényege a személyes élménygyűjtés, a módszer interaktív megismerése. A komplex rövidített továbbképzés - kiegészítve a jegyzetben található ajánlásokkal - elegendő alapot biztosít a gyakorlott pedagógusok számára a sajátosságaikhoz alkalmazkodó mozgáskotta foglalkozások megtartására.
A gyakorlati foglalkozásokra sportruházat szükséges.

A komplex rövidített továbbképzés költsége: 40.000,-Ft/nap + 60,-Ft/km utazási, szállítási költségtérítés.

 


Egy napos, budapesti, egyéni képzések teljesítési igazolással:

Időtartam: 4 óra elmélet, 6 óra gyakorlat. (Csoportlétszám: 8-14 fő)

A 10 órás, egy napos képzés 4 óra elméleti anyagát 6 órás saját élményű tapasztalat egészíti ki. A képzés kihelyezett formában is kérhető 50,-Ft/km utazási költségtérítés mellett. Az elméleti anyag filmekkel szemléltetett áttekintése során a résztvevők betekintést kapnak a mozgáspszichológiai szemléletbe, megismerik a mozgáskotta különböző felhasználási területeit, különös hangsúllyal a kognitív funkciók és az affektív területek mozgásos fejlesztési lehetőségeire. Megismerkednek a gyakorlatszerkesztés, tervezés mozgáskottás alapjaival, a javasolt gyakorlatokról írásos összefoglalót kapnak. A gyakorlati foglalkozásokra sportruházat szükséges. Előzetes tapasztalat nem szükséges, a gyakorlatok egészséges mozgású személyeknek nem jelentenek ártalmas fizikai megterhelést.

Az egy napos képzés részvételi díja: 13.500,-Ft/fő

 


Akkreditált továbbképzés:

30 órás, három napos elméleti és gyakorlati képzés tanúsítvánnyal. A képzés kihelyezett formában is megvalósítható.

Részletes információ szerzés: Qualitas T&G Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 6728 Szeged, Alkotmány u. 104. E-mail: qualitas@qualitas.hu /qualitas[kukac]qualitas[pont]hu/

 


Hétvégi továbbképzések, nyári tréningek 

Tanítási időben ősszel és tavasszal megbeszélés szerint havonta egy-egy hétvégén szombati és vasárnapi napokon, szünidőben az igényeknek megfelelően 5-12 fős csoportok részére változatos szabadidős programokkal színesített 2 napos mozgáspszichológia, mozgáskotta tréninget ajánlunk, melyet a Kft. a Balatonra és a Somogyi dombságra néző Balatonendrédi oktató- és vendégházába szervezünk. 

Cím: Balatonendréd, Bem u 1. Megközelítés: M7-es autópálya 115 kihajtójánál balra, az autópályától 800 m távolságra.
Egyeztetés után Siófoki szállással a program nagyobb csoportok részére is szervezhető.

A program tréning jellegű, 6 óra elméleti és 4 óra gyakorlati részből áll, melyet változatos, az időjárásnak megfelelő balatoni szabadidős lehetőségek mint fürdés, kajak-kenu oktatás, kerékpáros és gyalogtúrák, országúti kerékpártúrák, vitorlázás tesznek még élvezetesebbekké.

A résztvevőknek digitális hordozón, részletes tematikát, biztosítunk.

A részvételi díj tartalmazza a tréning, a szállás és a szabadidős tevékenységek költségeit, beleértve a szabadidős eszközök biztosítását és az idegenforgalmi adót is.

Az utazás egyénileg történik.

Részvételi díj : 22.000,-Ft/fő.

További információval kapcsolatos kérést, a részvételi szándékot a mozgaskotta@gmail.com email címen, vagy a 30/93-80-125 telefonszámon lehet jelezni.

 

 


MG

fitness  kft.

logo2