mozgáskotta
Nevelőtestületi tájékoztatók :

Helyszíni tájékoztatók a módszer iránt érdeklődő intézmények kollektívái számára.
/időtartam kb. 2 óra /
A tájékoztatók egy elméleti részből és egy gyakorlati ízelítőből állnak. Az elméleti részben áttekintjük a módszer előzményeit, kialakulását, legfontosabb elméleti és gyakorlati elemeit, kapcsolódását, az Óvodai Nevelés Országos Alapprogramjához. Az elhangzottak megerősítését, a módszer lényegének gyakorlatban történő elképzelését segíti rövid referenciafilmünk, melyben 5 éves gyermekek mutatják be a módszer leglényegesebb gyakorlatait és várható mozgásos eredményeit.
Az elméleti rész után a helyszínre szállított maxi mozgáskotta készlet alkalmazásával, egy a felnőttek számára összeállított gyakorlati foglalkozáson, személyes élményeket, benyomásokat szerezhetnek az érdeklődők. A gyakorlati foglalkozáshoz sportruházat ajánlott, de nem szükséges.

A helyszíni bemutató költsége: 18.000,- Ft/alkalom + 45,-Ft/km utazási, szállítási költségtérítés.


Egész napos továbbképzések:

Helyszíni továbbképzések a módszert bevezetni szándékozó intézmények pedagógusai számára. /időtartam kb. 2x1 óra elmélet és 2x45 perc gyakorlat/

Az elméleti részben megegyezik a tájékoztatók elméleti összefoglalójával, részben a mozgásos fejlesztés lehetőségeivel foglalkozik. Ezután 3 kiemelt blokkban áttekintjük a gyakorlati munka során alkalmazható játékok, feladatok mintagyakorlatait. A továbbképzés lényege a személyes élménygyűjtés, a módszer interaktív megismerése. Az egész napos továbbképzés után -kiegészítve a jegyzetben található ajánlásokkal- a képzett pedagógusok már sajátosságaikhoz alkalmazkodó mozgáskotta foglalkozásokat tudnak tartani.
A gyakorlati foglalkozásokra sportruházat szükséges.

Az egész napos továbbképzés költsége: 25.000,-Ft/nap + 45,-Ft/km utazási, szállítási költségtérítés.

A mozgáskotta maxi eszközkészletet megvásároló intézmények számára, a nevelőtestületi tájékoztató ingyenes.
  Az utazási térítést sajnos nem tudjuk átvállalni.  Ez ebben az esetben is   45 Ft/km.

Hétvégi továbbképzések nyári tréningek

2 napos tréning jellegű, 6 óra elmélet és 4 óra gyakorlati részből álló programok, melyeket változatos szabadidős lehetősegek; fürdőzés, szörfözés, kerékpározás, gyalogtúrák, és vitorlázás tesznek élvezetessebbé. Lásd bővebben itt.
fitness  kft.
<>