T O V Á B B K É P Z É S E I N K

Ingyenes Online

Az Online képzés során a kollektíva iránt érdeklődő emberek megismerkedhetnek a készletek használatáról illetve annak előnyeiről.A képzés során a résztvevők 4x 45perc elméleti előadáson vehetnek részt. A képzést leginkább az eszközt bevezetni kívánó intézmények pedagógusainak ajanljuk

Következő képzésünket, 2024.Február.16.-án 13:30-tól 17:00-ig tartjuk, ZOOM felületen! A képzés időtartama 4x45 perc.
Résztvevők száma maximum: 100 fő! A jelentkezést külön nem igazoljuk vissza!

Jelentkezni a mozgaskotta@gmail.com címen lehetséges.

Komplex/rövidített

Az elméleti rész megegyezik a tájékoztatók elméleti összefoglalójával, részben a mozgásos fejlesztés általános lehetőségeivel, részben a mozgáskotta specialitásaival foglalkozik. Ezután 3 kiemelt blokkban áttekintjük a gyakorlati munka során alkalmazható játékok, feladatok mintagyakorlatait. A továbbképzés lényege a személyes élménygyűjtés, a módszer interaktív megismerése. A komplex rövidített továbbképzés - kiegészítve a jegyzetben található ajánlásokkal - elegendő alapot biztosít a gyakorlott pedagógusok számára a sajátosságaikhoz alkalmazkodó mozgáskotta foglalkozások megtartására. A gyakorlati foglalkozásokra sportruházat szükséges.

Egynapos/Egyéni

A 10 órás, egy napos képzés 4 óra elméleti anyagát 6 órás saját élményű tapasztalat egészíti ki. A képzés kihelyezett formában is kérhető 50,-Ft/km utazási költségtérítés mellett. Az elméleti anyag filmekkel szemléltetett áttekintése során a résztvevők betekintést kapnak a mozgáspszichológiai szemléletbe, megismerik a mozgáskotta különböző felhasználási területeit, különös hangsúllyal a kognitív funkciók és az affektív területek mozgásos fejlesztési lehetőségeire. Megismerkednek a gyakorlatszerkesztés, tervezés mozgáskottás alapjaival, a javasolt gyakorlatokról írásos összefoglalót kapnak. A gyakorlati foglalkozásokra sportruházat szükséges. Előzetes tapasztalat nem szükséges, a gyakorlatok egészséges mozgású személyeknek nem jelentenek ártalmas fizikai megterhelést.

Akkreditált

30 órás, három napos elméleti és gyakorlati képzés tanúsítvánnyal. A képzés kihelyezett formában is megvalósítható. Következő 30-órás képzésünk November 30.-án indul (Nov.30/Dec.1/Dec.2)! A képzés csütörtök,péntek,szombati napon lesz megtartva.
Helyszín: Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola, 6100 Kiskunfélegyháza, Batthyány u. 12-18.
Jelentkezni az asszisztens5@qualitas.hu e-mail címen November 10.-ig lehetséges!
Részletes információ szerzés: Qualitas T&G Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 6728 Szeged, Csongrádi sgt. 12., 3. emelet 37. címen.E-mail: qualitas@qualitas.hu /qualitas[kukac]qualitas[pont]hu/ További információval kapcsolatos kérést, a részvételi szándékot a mozgaskotta@gmail.com email címen, vagy a 30/93-80-125 telefonszámon lehet jelezni.

Tovább az információkért!