T O V Á B B K É P Z É S E I N K

Ingyenes Online

A következő, ingyenes online képzésünket 2024. 05. 31-én pénteken, 13.30-tól 17.00 ig tartjuk ZOOM felületen. A képzés 4x45 perces. Ez a forma rövid áttekintést ad a Magyar Mozgáskotta Módszerről, segítség az eszközbeszerzéshez, és az alapszintű alkalmazásához. Az elméleti alapok áttekintése és az alkalmazott eszközök megismerése után kisfilmeken mutatjuk be a különböző fejlesztési területekre javasolt minta gyakorlatokat.
Jelentkezni a mozgaskotta@gmail.com címen lehet. Kérjük, hogy a tárgy megjelölésénél az "online képzés" szerepeljen! Külön visszaigazolást nem küldünk, a belépési linket a program előtti szerdán küldjük ki.
Max. létszám 100 fő.

Komplex/rövidített

Az elméleti rész megegyezik a tájékoztatók elméleti összefoglalójával, részben a mozgásos fejlesztés általános lehetőségeivel, részben a mozgáskotta specialitásaival foglalkozik. Ezután 3 kiemelt blokkban áttekintjük a gyakorlati munka során alkalmazható játékok, feladatok mintagyakorlatait. A továbbképzés lényege a személyes élménygyűjtés, a módszer interaktív megismerése. A komplex rövidített továbbképzés - kiegészítve a jegyzetben található ajánlásokkal - elegendő alapot biztosít a gyakorlott pedagógusok számára a sajátosságaikhoz alkalmazkodó mozgáskotta foglalkozások megtartására. A gyakorlati foglalkozásokra sportruházat szükséges.

Egynapos/Egyéni

A 10 órás, egy napos képzés 4 óra elméleti anyagát 6 órás saját élményű tapasztalat egészíti ki. A képzés kihelyezett formában is kérhető 50,-Ft/km utazási költségtérítés mellett. Az elméleti anyag filmekkel szemléltetett áttekintése során a résztvevők betekintést kapnak a mozgáspszichológiai szemléletbe, megismerik a mozgáskotta különböző felhasználási területeit, különös hangsúllyal a kognitív funkciók és az affektív területek mozgásos fejlesztési lehetőségeire. Megismerkednek a gyakorlatszerkesztés, tervezés mozgáskottás alapjaival, a javasolt gyakorlatokról írásos összefoglalót kapnak. A gyakorlati foglalkozásokra sportruházat szükséges. Előzetes tapasztalat nem szükséges, a gyakorlatok egészséges mozgású személyeknek nem jelentenek ártalmas fizikai megterhelést.

Akkreditált

30 órás, három napos elméleti és gyakorlati képzés tanúsítvánnyal. A képzés kihelyezett formában is megvalósítható.
Részletes információ szerzés: Qualitas T&G Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 6728 Szeged, Csongrádi sgt. 12., 3. emelet 37. címen.E-mail: qualitas@qualitas.hu /qualitas[kukac]qualitas[pont]hu/ További információval kapcsolatos kérést, a részvételi szándékot a mozgaskotta@gmail.com email címen, vagy a 30/93-80-125 telefonszámon lehet jelezni.

Tovább az információkért!